Welkom

Duikgroep Dive2discover

Als duikgroep waarin onze duikinstructeur(s) al meer dan 40 jaar duiken en er meer dan 36 jaar duikinstructie wordt gegeven weten wij als geen ander dat de eerste duikopleiding van groot belang is dus kun je het maar beter meteen goed leren. En daar zijn wij gespecialiseerd in! Het maakt geen verschil bij welke duikorganisatie je een duikbrevet behaalt maar wel hoe de opleiding gegeven wordt en wat jij er dan van leert. Onze kaderleden zijn aangesloten bij duikorganisatie Instructor Dive Development of kortweg IDD. Conform de richtlijnen van de IDD duikorganisatie worden de opleidingen gegeven.

Vanaf de  (junior) Open Water Diver (OWD) opleiding tot aan de instructeursopleiding worden door de duikgroep gegeven. Ook worden er verschillende specialty cursussen gegeven.

Heb je al een brevet van een andere duikorganisatie en wil je toch een vervolg opleiding of specialty  bij ons volgen meld je dan gewoon aan voor een cursus. Wil je gewoon eens regelmatig in het zwembad met perslucht trainen of gewoon een beetje zelfstandig tegeltjes tellen dan kun je je natuurlijk ook bij ons aansluiten.

Nieuwsgierig geworden naar hetgeen we aan opleiding of training geven kijk dan eens verder op deze website of zoek contact met ons via mail of bel!

Foto’s op deze site zijn gemaakt door:
Lynn Outjes beeld&vormer
Peter den Bakker- www.dive2discover.nl
IDD – www.iddworld.com
Gerard Straver – www.recreatieduiker.nl
Richard Sprokkereef – www.duikbuddy.com
Jeff van Loon – www.bjvanloon.nl
_______________________________________________________________________________

Meer informatie of opgave cursus

_______________________________________________________________________________
06 20 05 56 98
info@dive2discover.nl