Introductieduik

Introductieduik

Heb je altijd al eens willen weten wat er zich onderwater allemaal afspeelt. Dat wilden de eerste duikers ook weten en die hebben de weg voor u gebaand in de 20ste eeuw. Zij hebben de aqualong uitgevonden. Tegenwoordig spreken wij over duikapparatuur. Het onderwater leven in Nederland is gevarieerder dan het op het eerste gezicht lijkt! Wil je zelf ook weleens ervaren hoe gewichtsloosheid voelt of hoe het is om onder water te kunnen  ademen geef je dan op om een introductie duik te doen?

Alleen of met meerdere vrienden of in een groep als bedrijfsuitje. Wij kunnen een onvergetelijke introductieduik verzorgen!

Hoe gaat bij ons een introductieduik:

Na uitleg van de do’s en don’ts  van de duikapparatuur gaan we het zwembad in. Hier krijg je een perslucht set om en worden de duikvinnen en het duikmasker dat je van te voren gepast hebt aan en opgedaan. Onder begeleiding van een instructeur ga je onderwater en zal je ervaren hoe het daadwerkelijk is om “gewoon” te kunnen ademen onderwater. Nadat je wat gewend bent om onder water te zijn en te ademen gaan we een paar oefeningen doen.

In de uitleg hebben we al verteld hoe een paar van de oefeningen die we je onderwater laten doen eruit zien. Onze instructeur zal het altijd eerst voordoen, zowel boven water als ook onderwater.

Na afloop van de introductieduik krijg je een bewijs van deelname aan deze onvergetelijke introductie duik.

Een introductie duik in het zwembad van Franeker of Leeuwarden

De donderdag avond is de vaste duikavond van Dive2discover in het zwembad Bloemketerp te Franeker.

Van 20.00 uur tot 21.00 uur wordt gebruik gemaakt van het zwembad. Voor groepen kan er een uitloop gemaakt worden. Tevens is er ook een mogelijkheid voor een introductieduik op zaterdag in Leeuwarden.

Wat leer je?
  • Hoe het is om met perslucht onder water te kunnen ademen
  • Meer kennis over duiken!
Deelname vereisten
  • Minimale leeftijd 10 jaar [schriftelijke toestemming ouder[s] of verzorger]
  • Goede gezondheid
  • Redelijke zwemvaardigheid
Kosten introductieduik
  • € 20,00 per persoon
  • Het gebruik van alle materialen van een introductieduik is gratis!

_______________________________________________________________________________

Meer informatie of opgave cursus
06 20 05 56 98
info@dive2discover.nl

__________________________________________________________________________