Equipment

Equipment cursus
Mares fusion 52x ademautomaat 2e trap

Net als bij een auto of fiets dien je zelf regelmatig je materialen te controleren. Als je pas in het water er achter komt dat er iets niet in orde is met je duikuitrusting en daardoor niet kan duiken is dat zonde geweest en een harde leerschool. Helaas is de praktijk wel zo dat men vaak op deze manier achter problemen komt.

 

Een gebroken vinbandje of een scheur in je duikpak. Een probleem dat snel opgelost is als je weet wat je moet doen en welke materialen je nodig hebt om het probleem op te lossen. Voor deze en andere kleine problemen is de equipment cursus bedoeld. Je weet wel waar je op moet letten en wat en hoe je je duikuitrusting stukken moet inspecteren.

Na deze cursus ben je niet gemachtigd om de ademautomaat te kunnen onderhouden en af te stellen als een onderhoudsmonteur maar kun je wel kleine problemen verhelpen en zo toch je duik maken die je anders niet kon maken.

Wat en hoe wordt er in de cursus geleerd:

De cursus wordt in een leslokaal gegeven. Er wordt je geleerd hoe verschillende onderdelen werken en hoe je deze kunt onderhouden. Tevens wordt je geleerd hoe je kleine problemen oplost en ook hoe je je duikuitrusting schoonmaakt, opbergt en onderhoud zodat je jarenlang plezier van je duikuitrusting. Tevens wordt je geleerd om kleine storingen aan je duikapparatuur op te lossen

We maken een lijstje met reserve onderdelen en verschillende gereedschappen, zodat je zelf een onderdelen setje kunt samenstellen van reserve delen die je altijd bij je wilt hebben om de kleine problemen op te kunnen lossen.

Vereiste om deel te kunnen nemen aan de equipment cursus
  • Open Water diver cursus
Kosten voor de equipment cursus
  • € 50,00 voor leden van dive2discover en € 75,00  voor niet leden
Wat zit er in de cursus
  • IDD equipment brevet
  • Alle theorie en praktijk lessen
  • Examens
_______________________________________________________________________________

Meer informatie of opgave cursus

_______________________________________________________________________________
06 20 05 56 98
info@dive2discover.nl