Equipment cursus

Equipment cursus

Een gebroken vinbandje of een scheur in je duikpak. Een probleem dat snel opgelost is als je weet wat je moet doen en welke materialen je nodig hebt om het probleem op te lossen. Voor deze en andere kleine problemen is de equipment cursus bedoeld. Na deze cursus ben je niet gemachtigd om de ademautomaat te kunnen onderhouden en af te stellen maar kun je wel problemen verhelpen en zo toch je duik maken die je anders niet kon maken.

Wat en hoe wordt er in de cursus geleerd:

De cursus wordt in een leslokaal gegeven en zal je leren hoe je kleine problemen oplost en ook hoe je je duikuitrusting schoonmaakt, opbergt en onderhoud zodat je jarenlang plezier van je duikuitrusting.

Je komt meer te weten over de werking van je uitrusting waardoor je er meer vertrouwd mee raakt en beter voorbereid bent voor het duiken.  

Er wordt je bijvoorbeeld geleerd hoe je kleine reparaties kunt uitvoeren. Hoe je verschillende O-ringen kunt controleren en vervangen. Tevens kun je na de cursus kleine problemen oplossen waardoor je een duik niet meer hoeft te missen. Ook lopen we een lijstje met je na zodat je zelf een onderdelen setje kunt samen stellen van reserve delen die je altijd bij je wilt hebben om de kleine problemen op te kunnen lossen.

De vereiste om deel te kunnen nemen aan de equipment cursus zijn:

Open Water diver cursus

Wat zijn de kosten voor de equipment cursus?

€ 99,00 voor leden van dive2discover en € 125,00  voor niet leden

Wat krijg je voor dit geld?

IDD equipment brevet

Alle theorie en praktijk lessen

Examens

Meer informatie of opgave voor een cursus

Bel 06-58882368

mail

Via het contact formulier